S-sense Massage   •   Van Someren-Downerlaan 13    •   5707 KK  Helmond  •   E info@s-sense.nl   •   M 06 - 230 86 158

Afspraak   maken

 

Voor het maken van een afspraak of informatie kun je bellen naar Daniëlle Gommans op nummer 06 - 230 86 158 of mailen naar info@s-sense.nl Ben ik niet bereikbaar, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.


Algemene voorwaarden 

Indien je verhinderd bent voor een afspraak dien je de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Bij niet tijdig annuleren worden de volledige kosten van een behandeling in rekening gebracht.

 

Bij ernstige lichamelijke of psychische klachten dien je naast de massages in mijn praktijk contact te hebben met een reguliere arts. De massages kunnen een bestaande behandeling bij een reguliere arts nooit vervangen; de massages kunnen je ondersteunen in een proces.

Tarieven...

 

Intuïtieve massage gericht op bewustwording

   2 tot 2.5 uur (90 min massage)  € 109,00

 

  

 

Zwangerschapsmassage 

   60 minuten    € 79,00 

 

 

 

 

    Tarieven 2022, prijswijzigingen voorbehouden.

massage  cadeaubon

 

Geven is ontvangen

 

Een massage is niet alleen heerlijk om te krijgen, maar ook heerlijk om weg te geven. Verwen iemand eens met een S-sense Massage cadeaubon.

 

En met een cadeaubon geeft u ook uzelf een cadeautje, want als u een cadeaubon koopt krijgt u zelf 10% korting op uw eerstvolgende massage!

 

Deze cadeaubonnen zijn voor alle bedragen verkrijgbaar en worden feestelijk ingepakt. Bel of mail voor de mogelijkheden.