Stroming...

Massage is een persoonlijk iets, dus ik wil je graag
wat over mezelf vertellen.
 

Mijn naam is Daniëlle Gommans en voor mij staat het in contact staan met jezelf en de ander centraal. Leven vanuit je hart en daarmee bewust te worden van wat jij nodig hebt en waar jouw passies liggen.

 

Jaren ben ik opzoek geweest wie ik was en wat ik graag zou willen.
Ik heb gedurende een periode een omzwerving langs verschillende functies gemaakt, maar nergens vond ik echt de bezieling die ik zocht. Na het volgen van een cursus intuïtieve massage was het voor mij duidelijk, dit was mijn weg. Mensen aanraken en raken met mijn massages en vanuit mijn gevoel mijn handen volgen.

 

Na vele cursussen gevolgd te hebben, heb ik toen de beslissing genomen om mijn eigen massagepraktijk te starten: S-Sense Massage. Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar dat ik mijn hart gevolgd heb en deel uit mag maken van de mooie processen in mijn praktijk.

 

Mijn passie voor het lesgeven
Na het eerst een tijdje zelf geassisteerd te hebben tijdens massage-cursussen, ben ik in 2008 gestart met het geven van de cursussen intuïtief masseren samen met Silvia Verbruggen. Vervolgens hebben we in 2014 Sabaaydi massage opleidingen overgenomen en heb ik in 2015 de beslissing genomen om me volledig te focussen op de opleiding tot intuïtief masseur.

 

Het is zo mooi om mijn passie voor het masseren over te mogen brengen op anderen. Je ziet en voelt mensen geraakt worden door het masseren. De cursisten worden enthousiast en je ziet ze groeien op hun eigen manier.

 

Hopelijk mag ik je binnenkort ontvangen voor een massage in mijn praktijk of wellicht mag ik je ontmoeten tijdens een cursus van het intuïtief masseren. Je bent van harte welkom!


beweging… verandering… verbinding.

 

S-sense Massage   •   Van Someren-Downerlaan 13    •   5707 KK  Helmond   •   E info@s-sense.nl   •   M 06 - 230 86 158

 

 

 

De enige weg is de weg naar binnen, naar jouw essentie.....naar jouw kern.