intuitieve  Ontspanningsmassage

 

Genieten met gevoel

 

De intuitieve ontspanningsmassage is een zachte massage waarbij je vanuit intuitie met respect en gevoel gemasseerd wordt. In een warme sfeervolle ruimte nodig ik je uit om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de warme aanraking, begeleid door mooie rustgevende muziek. In de massage laat ik me leiden door mijn gevoel; mijn handen laten zich sturen door hetgeen ik voel dat nodig is.

 

De massage  brengt de aandacht weer naar je lichaam. Je wordt je weer bewust van dingen die eerst onbewust waren en voelt waar je spanningen zich bevinden.

 

Klachten of symptomen worden niet onderdrukt of weggemasseerd, maar juist gebruikt om duidelijkheid en zelfinzicht te krijgen.

Er is maar één persoon die kan ontdekken wat het lichaam te zeggen heeft en die persoon ben je zelf!

 

Deze massage wordt als zeer rustgevend en ontspannend ervaren. De massage geeft een prettig gevoel van geborgenheid en heelt lichaam en geest. Ook als er geen klachten zijn, is het een heerlijke vorm van genieten. Na afloop voel je je als herboren.

 

 

 

 

zwangerschapsmassage

 

Samen genieten met je wondertje

 

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Laat je eens heerlijk verwennen met een zwangerschapsmassage. Even een momentje voor jezelf om lekker tot rust te komen en te ontspannen. Een moment om echt even stil te staan bij je zwangerschap en helemaal nergens anders aan te denken dan aan jou en je kindje in je buik.

 

Een zwangerschapsperiode is een mooie tijd, maar het brengt veel veranderingen met zich mee. De groei en het dragen van je kindje vraagt veel van je lichaam, zowel fysiek als geestelijk. Denk bijvoorbeeld aan rugklachten, bekkenpijn, stress en vermoeidheid. Een massage kan dan helpen om klachten te verlichten, spieren soepeler te maken, de ademhaling wordt dieper en je hoofd komt helemaal tot rust.

 

Bij deze zachte massage lig je in zijligging op de massagetafel. Je lichaam wordt ondersteund door kussens, zodat je  ontspannen kunt liggen. Je wordt heerlijk toegedekt onder warme handdoeken en tijdens de zomermaanden onder een massagedoek. Vervolgens wordt je lichaam zacht gemasseerd met warme olie. De zwangerschapsmassage zal van top tot teen op jou en je baby worden afgestemd.

 

Als jij als moeder vredig en ontspannen bent, werkt dit positief door naar je ongeboren kind. Vaak zie je dat een baby in de buik reageert op de massage door af en toe te schoppen of door juist ook te genieten van jouw rust.

 

 

 

» klik hier voor de tarieven

Massage aanbod...

 

Intuïtieve massage 

   Gericht op bewustwording

 

 

• Zwangerschapsmassage

    Samen genieten met je wondertje

 

 

 

 

Erotische massages worden onder geen enkele voorwaarde gegeven en zijn dan ook niet bespreekbaar.
 

S-sense Massage   •   Van Someren-Downerlaan 13    •   5707 KK  Helmond   •   E info@s-sense.nl   •   M 06 - 230 86 158