S-sense Massage   •   Van Someren-Downerlaan 13   •   5707 KK  Helmond   •   E info@s-sense.nl   •   M 06 - 230 86 158

Wat  ga je  ervaren

 

Ik ontvang je in een sfeervolle, heerlijk geurende, warme ruimte,
met een fijne rustgevende muziek op de achtergrond.

 

In een kort gesprek bespreken we waar en hoe je lichaam zich laat voelen. Of er bepaalde klachten die extra aandacht nodig hebben en of er bijzondere factoren zijn waarmee ik rekening moet houden. Ook is er aandacht voor de reactie op een eventuele vorige massage. Uiteraard is er ook tijdens en na afloop van de massage ruimte voor je (gevoels)ervaringen.

 

Vervolgens nodig ik je uit om op de massagetafel te gaan liggen onder warme handdoeken. Vanuit mijn intuïtie ga ik je masseren met warme olie. Ik maak altijd gebruik van natuurzuivere olie, die bestaat uit een basis van amandelolie en jojoba-olie. Er is neutrale olie, maar ook zijn er verschillende geuren, zoals bijvoorbeeld lavendel en Ylang-Ylang.


Na afloop van de massage kun je nog even heerlijk nagenieten en weer langzaam terugkomen naar het hier en nu.

Essentie...

Massage brengt je dichter bij je essentie.

Gun jezelf dit!

 

Ik masseer vanuit een holistische visie en kijk naar de mens als een geheel van lichaam, geest, gevoelens, emoties, gedachten en overtuigingen.

 

Door middel van massage nodig ik je uit om te voelen hoe het met jou en je lichaam is. Massage brengt de aandacht namelijk weer naar het lichaam. Hierdoor ‘komen we uit ons hoofd’, maken we contact met ons lichaam en ervaren we wat daar te voelen is. Jezelf openstellen voor wat er innerlijk in je leeft en één te zijn met dat wat er is, is essentieel. Massage nodigt je uit om te gaan ‘luisteren’ naar de eigen wijsheid en waarheid van je lichaam. Met deze bewustwording kunnen dieperliggende oorzaken van een klacht of gevoel aan het licht komen.

 

In mijn massage gaat het niet om het wegmasseren of veranderen van klachten, maar om het voelen en accepteren van alles wat er is. Ik masseer altijd vanuit mijn gevoel, mijn intuïtie. Een massage zal dan ook nooit hetzelfde zijn. Mijn handen bewegen zich vanuit mijn gevoel over het lichaam, daar waar het lichaam op dat moment de meeste aandacht nodig heeft.

 

De massage stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Dit kan inzichten geven die verhelderend en ondersteunend werken in ons dagelijks bestaan.

 

 

 

Massage  aanbod

 

Intuïtieve massage

   Gericht op bewustwording

 

Zwangerschapsmassage

    Samen genieten met je wondertje

 

Massage cursussen

  Leren masseren