S-sense Massage   •   Van Someren-Downerlaan 13   •   5707 KK  Helmond   •   E info@s-sense.nl   •   M 06 - 230 86 158

Hoe wordt een sessie vormgegeven:

 

Graag ontvang ik je in mijn praktijk aan huis. Waarbij je eerst kan landen in de ruimte en mag delen wat je op dat moment voelt wat je wil delen. Ik zal je in woorden uitnodigen om de diepte in te gaan met jezelf. Wat mag er in eerste instantie aangeraakt worden in woorden, om vervolgens de vertaalslag te maken naar het lichaam. Middels een lichaamsaanraking, die zowel zonder als met massageolie kan plaatsvinden, ga je proberen contact te maken met de diepe wijsheid die in jouw lichaam opgeslagen zit. Vaak heeft je lichaam jou namelijk meer te vertellen, dan wat je vanuit je hoofd kan bedenken of herinneren.

 

 

 

 

 

 

 

Essentie...

Lichaamsbewustzijn brengt je dichter bij je essentie.

 

 

De wijze waarop ik aanraak is vanuit een holistische visie en kijk naar de mens als een geheel van lichaam, geest, gevoelens, emoties, gedachten en overtuigingen.

 

Door middel van massage nodig ik je uit om te voelen hoe het met jou en je lichaam is. Massage brengt de aandacht namelijk weer naar het lichaam. Hierdoor ‘komen we uit ons hoofd’, maken we contact met ons lichaam en ervaren we wat daar te voelen is. Jezelf openstellen voor wat er innerlijk in je leeft en één te zijn met dat wat er is, is essentieel. Massage nodigt je uit om te gaan ‘luisteren’ naar de eigen wijsheid en waarheid van je lichaam. Met deze bewustwording kunnen dieperliggende oorzaken van een klacht of gevoel aan het licht komen.

 

In mijn massage gaat het niet om het wegmasseren of veranderen van klachten, maar om het voelen en accepteren van alles wat er is. Ik masseer altijd vanuit mijn gevoel, mijn intuïtie. Een massage zal dan ook nooit hetzelfde zijn. Mijn handen bewegen zich vanuit mijn gevoel over het lichaam, daar waar het lichaam op dat moment de meeste aandacht nodig heeft.

 

De massage stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Dit kan inzichten geven die verhelderend en ondersteunend werken in ons dagelijks bestaan.

 

 

 

Massage  aanbod

 

Intuïtieve massage

   Gericht op bewustwording

 

Zwangerschapsmassage

    Samen genieten met je wondertje

 

Massage cursussen

  Leren masseren