Stroming...

 

Massage is een persoonlijk iets, dus ik wil je graag wat over mezelf vertellen. 

 

Al van kinds af aan vind ik het leuk en fijn om met andere mensen bezig te zijn, voor ze te zorgen en ze te verwennen. De keuze voor de opleiding doktersassitente was dan ook een voor de hand liggende. Deze heb ik in 2002 afgerond en ik ben vervolgens ook een tijdje als doktersassistente aan de slag gegaan. Toch kwam ik er al snel achter dat het dit niet helemaal was, met name omdat een flink gedeelte van het werk ook uit administratie bestond.

 

Ik heb vervolgens een omzwerving gemaakt langs verschillende functies, maar vond nergens echt de bezieling die ik zocht. Wat wel opviel was dat waar ik ook werkte, ik op een of andere manier altijd al collega's met hoofd- en nekpijn intuitief aan het masseren was om zo hun klachten te verminderen. Vaak met een positief resultaat.

Ik ben vervolgens de basiscursus intuitieve massage gaan volgen en vanaf les 1 voelde ik dat dit helemaal mijn ding was. Vele cursussen en workshops volgden en na het masseren van vele familieleden, vrienden en bekenden ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen.

 

Massage is voor mij de kunst van het aanraken en verbinden. Met zorg en aandacht, warm en liefdevol. Het is een taal die vaak meer zegt dan de best gekozen woorden. Een massage is elke keer weer anders en dat maakt het ook zo mooi.


Daniëlle Gommans

 


beweging… verandering… verbinding.


S-sense Massage   •   Margareta van Kuyclaan 1   •   5706 MD Helmond   •   E info@s-sense.nl   •   M 06 - 230 86 158